torsdag 24 maj 2012

Torsdag och en djävulsk migrän

Har haft världens migränanfall, värst var det i natt. Fy säger jag bara. Vid ettiden låg jag i badkaret här hemma och ville bara försvinna. Jag hade så j*la ONT och illamåendet åkte bergochdalbana i halsen. När jag har migrän får jag verkligen dödslängtan, allt som gör att smärtan försvinner är ok. Även döden. Så ont får jag. 
Idag har jag mest känt mig mörbultad. Jag har ju dessutom ont i halsen, så jag börjar undra om jag kanske också har den där bacillen barnen har haft. Jag hoppas VERKLIGEN att jag har ork och inte är sjuk i helgen! Då ska vi nämligen ut till landet för första gången i år. Det är tyvärr inte vårt eget landställe, utan min systers. Men vi får vara där precis när vi vill! Och eftersom vi inte har tillgång till någon trädgård här där vi bor, åker vi GÄRNA dit! Men vi kan ju inte åka om jag är sjuk... :-(

Imorgon ska jag ta Signe till vårdcentralen igen. Hon fick ju sitt lillfinger klämt i en dörr för ungefär fyra veckor sen. Men det tar SÅ lång tid för det att läka. Så kanske kommer de att behöva plocka bort hennes nagel eller liknande.

Några veckor gammal bild. Numera har vi skippat jackor till vår STORA glädje!
Nu ska jag heja på Loreen!

7 kommentarer:

saga - mamma till Emilia sa...

sv: Åh tack så mycket! :)

Erica sa...

Nej fy! Migrän är inte roligt! Förstår att du får dödslängtan, brukar också få det vid migrän.

Ja du, jag ska nog vänta ut alla som frågar vem som är vem i fortsättningen så dom blir tvungna att ta sig en ordentlig titt på dom. =)

Hoppas du inte är sjuk så ni kan åka till landet. =)
Trevlig helg!

Lotta, klädtokig småbarnsmamma. sa...

Stackars... Hoppas dagen blir bättre!!!

Maria - mamma till ps-trillingar plus två! sa...

Usch stackars dig. Hoppas att allt blir bättre så ni kommer iväg till landet.

Kram

Vilahamn sa...

Hej! Jag har varit hos läkaren och fått medicin mot min migrän idag. Det finns inget värre. Hoppas ni får känna er friska så att ni kommer iväg i helgen! Styrkekram!

♥Sojkas framtid - Ann-Sofie Sojka sa...

Tack hjärtat! :)

Men h fy vad jobbigt med migrän. :( Hoppas det är bättre nu!
Kram

Fnulan sa...

Fruktansvärt!!! Hoppas dagen i morgon blir bättre!!