fredag 11 maj 2012

Fredag

Den här gräsliga häxklänningen, som de fått av sin farmor,
vill Signe numera ha på sig jämt.  
Vi var ju, som sagt, på en ny vårdcentral igår med barnen. Den verkade i alla fall bättre än den gamla. De kunde konstatera att det rör sig om förkylningsastma för båda barnen och vi ska fortsätta med Bricanylen, tre gånger per dag. Men om de går på förskolan är det ju svårt att ge den mitt på dagen...? De tog även ytterligare prover i Signes näsa, läkaren sa att det kunde röra sig om en speciell bakterie. Det dumma är att det tar flera dagar att få svar på proverna, antagligen onsdag nästa vecka. Blä säger jag. Just nu är hon hyfsat pigg och fortsätter hon att vara det, tänkte jag att hon skulle gå till förskolan på måndag. Men då vet jag ju inte än om hon har en bakterie eller inte...

2 kommentarer:

Erica sa...

Skönt att den vc verkar bättre. Men tråkigt att vänta på provresultatet... Hoppas hon blir bättre snart, låter väldigt jobbigt med så mycket hosta.

Sv: Det var på tiden för mig med att slinga håret. Passade på igår när barnen sov för nu är dom bättre. Har varit väldigt dåligt med engentid nu på ett tag när barnen har varit sjuka.

Petra-tvillingmamma sa...

Stackars liten! Tycker tjejerna varit sjuka mycket :( hoppas verkligen det vänder när sommaren kommer.

Haha, klänningen var väl tjusig ;)

Jo men det är ganska mycket bråk och skrik här hemma med. Även om dom kan pussas och kramas så kan dom även slita varandra i det lilla hår dom har ;)
Hehe