söndag 27 maj 2012

Blev det en härlig helg på landet?

Nä. Men det blev faktiskt en härlig helg på hemmaplan istället! Men det blev något av ett drama, minst sagt!
I fredags mådde jag bättre, både i hals och min hemska migrän. Så när sambon kom hem från jobbet packade vi ihop och lastade in bilen PROPPFULL vagn, resesängar, väskor, blöjor med mera. Dock hade jag känt att barnen var lite varma innan vi åkte iväg, men jag tänkte att de helt enkelt bara VAR varma eftersom de varit ute hela långa soliga eftermiddagen. Så vi körde iväg. Vi körde ut på motorvägen (som ligger nära vårt hem) och det var LÅNGA köer förstås, vi kröp fram sakta sakta. Vi hann åka EN (!) kilometer ungefär, då börjar Astrid kräkas där bak. MASSOR. Och vi sitter fast i bilkö. Lovely. Det dröjer ett tag innan vi överhuvudtaget kommer av motorvägen, men vi gör det till slut. Så vi stannar till torkar av Astrid och beslutar såklart att vi inte kan fortsätta vår resa utan vi får åka hem igen. För att slippa åka upp på motorvägen (kö på båda hållen) försöker vi hitta en alternativ väg. Och kör VILSE, trots gps! Sent omsider hamnar vi på motorvägen igen, och då är kön som bortblåst. Väl hemma tittar alla grannar på oss storögt, de hade ju även spanat in oss när vi alldeles nyligen packade IN i bilen! :-D
När vi kom in har Astrid 39,4 i feber och Signe 38,3... Vi som just avslutat deras pencillinkur, vi trodde verkligen det skulle bli bättre nu och inte vara så mycket sjuka! Men som tur var varade denna "sjuka" extremt kort period. Pigga och kuranta redan på lördagen! Så vi har ändå haft en härlig somrig helg tillsammans hela familjen! 

Igår hade vi lite picknick i en park. Vi hoppades att plaskdammen
skulle vara fylld med vatten, men den var rolig att leka i utan vatten också!
Kvällen avslutades såklart med Loreen-jubel!
Idag har vi haft också haft en härlig dag ute i solen. Bilder kommer så småningom. Vi har ÄNTLIGEN även gjort fint ute på balkongen! Idag var det helt sjukt varmt, inte klaga inte klaga. Det känns som julivärme faktiskt. Det är konstigt att man blir helt slut när det är ca 25 grader varmt här i Sverige, men man klarar av 35-40 graders värme när man är utomlands! Men som sagt, INTE KLAGA! ;-)

5 kommentarer:

Maria - mamma till ps-trillingar plus två! sa...

Oj oj, fy vilken resa det blev, även om den inte varade så länge! Kan tänka mig att grannarna funderade. Ha ha! Vilken tur ändå att det blev så kortvarigt så de piggnade till snabbt.
Vi pratade om just detta med värmen igår, jag och maken, att man fixar värmen så mycket bättre utomlands.

Hoppas ni får en bra vecka, utan mer sjukdomar!

Kram

Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar. sa...

Usch - vilken mardrömsresa! Och så typiskt när man spenderat så mycket tid med att packa och sett fram emot en liten resa. Men ni såg ju ut att ha mysigt på hemmaplan ändå :)

Hoppas tjejerna får hålla sig friska nu!

petra-tvillingmamma sa...

Åh nej vad typiskt>!
Stackars tjejer, men hoppas att dom får vara friska ett tag nu.
Dom har ju varit sjuka alldeles för mycket =(

sv; det känns bra! Jag hoppas att det blir bra. Snart kan jag kanske även avslöja vem han är och då kommer det kännas ännu bättre = )

Anonym sa...

Ojoj, vilken dramatisk resa! Hoppas de fortfarande är friska! Har själv febriga barn och alla rutiner faller ju...

johanna sa...

lillpluttarna då!skönt att dom blev bättre och att ni kunde hitta på roligheter resten av helgen!