torsdag 17 maj 2012

En ny badkompis

Av någon anledning har Astrid helt plötsligt börjat hata att bada, så fort hon sätts ner i badkaret vill hon upp och skriker "blöööja". Vet inte om det är att hon är rädd för att hon ska kissa/bajsa i vattnet eller vad det är. Nu har i alla fall barnens farmor köpt en särskild docka som man kan ha i badet att leka med eller tvålar man in dockan först och sen (förhoppningsvis) Astrid. Nu fick vi ju dock bara EN docka, och den är köpt i Storbritannien, så vi får väl se om vi lyckas hitta något liknande till Signe. För JA det lär bli slagsmål om den.

Jag kom på att denna docka är faktiskt den första dockan under vårt tak. Vi har inte köpt några innan för vi har tänkt att se om det finns ett intresse först, innan vi sätter en docka i handen på dem. Förstår ni hur jag menar? Men om denna docka gör att badet/tvättningen går lättare, så är den välkommen! :-)

2 kommentarer:

Cicci sa...

Oj, jobbigt med bakterien men skönt att de kom på vad det var. Hoppas kuren hjälper på småskruttarna.

Det där med badet har vi också här hemma. Leon börjar nästan gråta bara av att höra oss säga bada. Och hamnar han i badet blir han rabiat. När de badade igår gick det dock lite bättre än förväntat. Vi lät Julian sitta i ett tag, så fick Leon stå på sidan av och leka lite från sidan, sen ville han också hoppa i. Hoppas det hjälper med dockan :)
Kram

petra-tvillingmamma sa...

Märkligt för det där med badet är det här hemma med.
Är det den åldern eller???