onsdag 2 maj 2012

Sista vab-dagen?

Böcker är ALLTID intressanta och barnen känner sig SÅ stolta när de sitter på en vanlig stol!
Astrid pekar på Tottes snopp och säger lite undrande: "Blöja"?
Som att hon undrade varför han inte hade någon blöja på sig... :-) 

Förhoppningsvis sista vab-dagen idag, för den här gången i alla fall. Barnens ögon är bättre och ingen feber. Dock hostar Signe fortfarande ganska illa, men det är bara på natten. 


I morse var jag ÄNTLIGEN på utvecklingssamtal/uppföljningssamtal på förskolan. Mycket spännande. Det är så konstigt att tjejerna har ett helt EGET liv där som vi inte är involverade i alls, och där gör de saker som de inte gör hemma och äter mat som de ratar fullständigt. De använder varken napp eller nalle på förskolan, som de är TOTALT beroende av hemma. Men huvudsaken är att de trivs, och de gör de verkligen. De är inte speciellt beroende av varandra och personalen har till slut lärt sig att se skillnad på dem. Den stora skillnaden, som inte har med utseendet att göra, var att Astrid visar sina känslor mycket och Signe är mer "jämn" och återhållsam. Nu ska ju barnen bara gå på den här förskolan i två månader till, sen är det semester och i slutet av augusti börjar de på en NY förskola. Jag hoppas med hela mitt hjärta att det kommer att gå bra, med en ny inskolning och allt.

Nu ska barnen snart upp efter sin eftermiddagsvila och då ska vi ge oss ut i soooolen.

Ps. Förresten, är det någon som har några tips på gratis fotoredigering? Jag är särskilt ute efter att kunna göra collage, eller bara sätta ihop två, tre bilder.

2 kommentarer:

♥Sojkas framtid - Ann-Sofie Sojka sa...

Ja det hade ju varit jäåtteskoj att träffa dig på riktigt! Speciellt någon som följt min blogg länge för det har jag för mig du gjort? :)

Ja jag blev verkligen inte lottlös! :)

Kram!

Fnulan sa...

Photoscape är bra och gratis!
Du har nog jätteduktiga tjejer =)