måndag 14 maj 2012

Anger management för barn?

Just nu är det väldigt "argt" här hemma mest hela tiden. Det bråkas och skriks konstant. Det som är extra jobbigt i kråksången är att Astrid blir SÅ frustrerad och arg så att hon inte riktigt vet hur hon ska hantera all sin ilska. Det slutar nästan alltid med att hon gör illa sig själv på ett eller annat sätt. Antingen dunkar hon sitt eget huvud i golvet/väggen eller så är det nya att hon stoppar in ett finger i munnen och biter det HÅRDASTE hon kan!! Är det någon som har några tips hur man ska tackla det här, eller måste jag sätta henne i "anger management"- terapi? Min älskade arga onge.

3 kommentarer:

Erica sa...

Men aj...! Att dom kan bli så arga, va? Och jag som tyckte min Alva var arg, men det är ju inte i närheten av din lilla. Hoppas det går över snart, det är väl en period dom går igenom.

Cicci sa...

Vi har gnällperiod här hemma just nu. Leon gnäller KONSTANT. Me going crazyyyy.
Har tyvärr inget tips på ilskan, men tar gladeligen emot tips om du har ngt mot gnäll :)
Kram

Maria - mamma till ps-trillingar plus två! sa...

Har tyvärr inga tips att komma med, däremot har jag samma problem här hemma. Både huvuddunkandet och bihanget känns igen!?! Så får du nåt tips kan du hojta! Tycker så synd om de små när de inte vet var de ska göra av allt det arga!

Kram