fredag 18 maj 2012

Kristi Flygare

Gårdagen spenderade vi ute på härliga Fjäderholmarna i Stockholm tillsammans med barnens farmor och trots varningar om dåligt väder, blev det riktigt soligt och skönt! Båten dit var ju spännande, och barnen pekade flera gånger ut och sa "vatten" "vatten". Sedan gick vi en runda, lekte i några gamla båtar (inte museibåtarna då förstås) och tittade in i fina små verkstadsshopar. Det finns så mycket fint som man skulle vilja köpa, men NEJ se det går ju inte för sig! ;-) Men drömma får man ju göra! Sen bjöds det på lunch på Rökeriet, dejligt det!Jag nämnde ju förra veckan att läkaren tog prover på Signe. Eftersom svaret dröjde trodde jag att det inte visade något. Men tji fick jag. Hon har Haemophilus, vilket är en bakterie som inte vanlig Kåvepenin råder bot på. Så idag var även Astrid och hälsade på doktorn och de tyckte vi skulle köra samma kur på henne, då hon har liknande symptom dock lindrare. Och denna bakterie kan de ha haft ett tag och det är kanske därför de haft både ögon- och öroninflammation, hosta, förkylningar osv. med EXTREMT mycket vabb som följd. Hoppas hoppas på bättring nu. Just nu visar de dock inga direkta "sjuka" symptom, de är pigga och glada. 

Imorgon ska barnens farmor passa dem några timmar, då jag ska få lite egentid (sambon jobbar). Får se vad jag ska hitta på då... :-)

Tjingeling.

1 kommentar:

petra-tvillingmamma sa...

Vad skönt att äntligen få veta vad det är.
Hoppas det kan bli bättre nu då>!

Vi ska till läkaren på mån, skulle egentligen avboka, iomed Isabella fick öroninflammation i veckan. Men nej nu jäklar ska vi ha den tiden hos läkaren!

Tack, ja jag är en riktig kaffekärring;)

KRAMAR!