måndag 14 november 2011

What a lovely day! Or not..

Nej usch ingen bra dag idag. Natten var katastrofal, det började med att Astrid hade svårt att komma till ro. När hon till slut somnade ordentligt för natten, ungefär samtidigt som vi gick och lade oss, vaknade Signe. Och hon sov knappt något mer resten av natten och inte jag heller, kanske jag fick 1½ timme sömn totalt. Detta förstörde såklart dagen för oss alla. Trötta och griniga gick vi iväg till BVCs drop in, för att väga och mäta. Ville bara kolla eftersom jag tycker Signe har känts så fjäderlätt jämfört med Astrid (man ska inte jämföra, jag VET, men man gör ju det ändå). Det var i alla fall ingen fara, men Astrid har lagt på sig lite mer. Signe vägde 9850g och Astrid vägde 10400g. Så stor skillnad har det inte varit förut, så det var väl därför Signe kändes så lätt.
När vi kom hem och skulle av med overaller, trillade Signe. Hennes armar satt fast i overallen och hon trillade pladask med ansiktet ner i stengolvet, som tur var var det en matta emellan. Men fy vad det blödde, det var blod överallt och en enorm fläskläpp blev det. Och en väldigt ledsen stackars Signe förstås.
Sen var det dags för lunch för tjejerna, men de var ju alldeles för trötta och ledsna för det. Så de var ju såklart inte alls intresserade av maten som deras mamma stressat fram. Det slutade med att dåliga mamman gav barnen glass till lunch och skyllde på att Signe behövde något kallt för sin fläskläpp, det dög i alla fall! 
Jag hoppas verkligen att resten av dagen blir aningens bättre...
Bild från någon dag sedan, så här glada och nöjda är vi inte idag! Kläderna de har på sig är några av mina favoritoutfits, tröjorna kommer från Marks & Spencer.


Så nu ska jag äta frukost (!). Lägg märke till att klockan är 11.50...

5 kommentarer:

Fiffi sa...

Sv: Tack!! Jobbintervjun gick superbra, bra kemi och allt flöt på. De skall intervjua 2 till så på fredag får jag svar. Håll tummarna nu!
Kram!!

petra sa...

Usch vilken dag!
Hoppas Signes fläskläpp lagt sig idag!

Jag har inte blivit sjuk än, tack o lov! Någon mat har jag inte ätit ännu då jag är livrädd för att behöva må illa! Usch för magsjuka!

Vilahamn sa...

Gällande din fråga på min blogg. Vi åker hem den 18 december och ska fira julen hemma hos mina föräldrar i Vilhelmina. Det blir en kontrast att åka från 30 grader varmt till 25 grader minus. Burr!!
Fy vilken dag ni haft! Stackare! Men om det är någon tröst så har alla dåliga dagar. Man kan inte vara en "perfekt" mamma jämt. Att ge barnen glass till lunch eller andra metoder att göra vardagen lättare kan ibland vara nödvändigt för att man ska orka med livet som tvillingmamma. Man måste få vara "ego" och "lat" ibland- för att man ska orka vara den man vill vara de övriga dagarna. Jg som befinner mig utomlands har också fått mig en tankeställare ang kost och soker till barn. I Sverige är ju alla livrädda för onyttig mat och socker. Men utomlands är de ju i princip socker i allt! I barnmat, i modermjölksersättningen, i allt. Och vad jag kan se så mår barnen bra och är friska ändå. Så jag tror inte att dina fina tjejer mår dåligt av en glasslunch lite då och då. Kram!!

Framtiden är vår - Ann-Sofie sa...

Gud så söta! :)
Kram!

rebecka sa...

Hej! Surfar runt här bland tvillingbloggar nu när barnen sover, hihi

Jättesöta tjejer!
o angående prickarna på kinderna känner jag igen, men jag trodde det berodde på att man torka de hela tiden i ansiktet efter mat osv... så jag smörjer bara med miníderm o undviker våtservetter i ansiktet, o så tänker jag på att kylan har kommit så kanske det har nåt med det o göra?... Men det kanske måste följas upp här med, hmm...

ha en bra dag!