onsdag 2 november 2011

Två till "priset" av en

Ni som också har tvillingar, kan ni också känna att ni på något sätt har gått miste om en graviditet?


Jag är överlycklig att jag fått mina tjejer och just att de var tvillingar, MEN eftersom de var just två kanske det inte blir så många fler graviditeter... Kanske vi får ett barn till, om vi kan, men inte än på några år. Men, OM vi bara fått ett barn då hade vi nog satsat på att "tillverka" syskon redan nu och kanske även ett tredje barn ett tag efter det. Men nu gick det som det gick! 


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag trodde att jag skulle känna så. Även att jag "missade" en "riktig" förlossning då jag gjorde snitt. Men nu är jag genuint glad att jag slipper illamåendet, tröttheten, oron och att bli fet igen. Och som jag känner nu blir det absolut inga fler barn. Jag är så lycklig över de två vi redan har! Men däremot kan jag känna mig nyfiken på hur vår familjekonstellation skulle påverkas av en ny familjemedlem
... Hur skulle Kaspian o Alvina bli som storasyskon? Men tänk om det blir 2 igen...då skulle jag dö. Kram Sofi Vilahamn

Cicci sa...

Oh yes. Kan helt hålla med dig. Vi hade definitivt börjat planera för en ny familjemedlem nu. Tankarna på att bli gravid snart igen flyger runt i huvudet och vill liksom inte riktigt släppa.
Jag hade sett framför mig tre barn=tre graviditeter, men om vi nu ska ha tre barn så blir det ju bara två graviditeter så där blir man snuvad på en som du säger.
Inte lätt :)

Kram

Petra sa...

Jag är så lycklig över att jag faktiskt fick två barn direkt! Med tanke på att jag är själv, och hade jag då bara fått ett barn så hade jag ju velat ha syskon till det barnet, om du förstår vad jag menar =)?

Trevlig helg!

Lhina sa...

Hej! Ny läsare här som har två tvillingflickor på 6 mån. Jag kan absolut känna så. Vi har en son sen innan så jag kan jämföra... Framförallt känner jag mig snuvad på att bara kunna ha ett barn och sitta och snosa med utan att behöva oroa sig över att den andra ska vakna snart osv. Kan vara lite avundsjuk t.o.m på kompisar som bara har en bebis att de liksom kan lägga full fokus om du förstår vad jag menar. Nu älskar jag ju givitvis mina två flickor och tycker att det är en fantastisk upplevelse att få tvillingar! Men ibland vandrar tankarna i väg...