fredag 11 november 2011

Prickiga kinder...

För några veckor sen var jag och flickorna till läkare pga deras prickiga kinder. Fick då recept på miniderm (som inte var något nytt, har smörjt med det hur länge som helst), mildison (har också smörjt med det förut) men även Lucoid, en lite starkare kortisonkräm. Vi smörjer och smörjer och smörjer. Men det hjälper inte. Vissa dagar ser det lite bättre ut och vissa dagar ser det hemskt ut, men det är oberoende hur vi smörjer. När vi var där senast sa han att vi skulle komma tillbaka efter en tid för att följa upp, så nu har jag beställt en ny tid. Det fanns inget ledigt förrän 23 november. Jag kan nästan slå vad om att vi, än en gång, kommer att bli tillsagda att smörja. Det är inte det att vi inte orkar smörja, men vi ser ju inte att det hjälper för fem öre...
Det var lite svårt att fotografera, Astrid hade inte lust att ligga still. :-)
Det är dock värre än det ser ut här.

4 kommentarer:

Pernilla sa...

MM det är jätte skoj att lära känna andra som har tvillingar. De har lite annan förståelse och förstår vad man pratar om :)

Inte skoj med prickiga kinder och inget verkar hjälpa...men hoppas det blir bra så smånigom.

Ha en fortsatt bra helg.

Fia sa...

Lilla pluttan då! Hoppas det försvinner!

Jätte smart med sån stjärna, den finns på fot också =)

Sara - Med 3 små busungar sa...

Precis sådär såg våran äldsta som ut när han var bebis. De kom när han var dryga halvåret gammal och satt nog kvar till han var 2 år eller nått. Han kan fortfarande få dem i perioder under vinterhalvåret och han blir 5 år i feb.
Vi fick lixom ni smörja och smörja med jag vet inte hur många olika krämer och salvor. Men ingenting hjälpte. Efter en period med mildison och locobase gav det med sig. Men det tog typ 100 år.

Hoppas det löser sig!

carolina - med Lo:s syskon i magen sa...

Vad va rdetför utslag? sådär har LO till och från tycker jag =/