måndag 28 november 2011

Oj nu händer det saker! Åh vad jag är glad! :-D

Idag har jag varit och hämtat tre (!) paket från Posten. Det ena var från Lekmer, där jag beställt lite julklappar. Det andra var från Nelly, där jag beställt lite kläder till mig för en gång skull. Jag är nog den sista jag prioriterar just nu, men jag behöver verkligen kläder och jag fick helt enkelt göra ett undantag! :-/ Paketet innehöll bland annat ett par röda jeans, en färgglad klänning (som jag ska använda som tunika, kort korta klänningar är inte riktigt min grej längre...), ett svart pannband med en rosett på och sist ett svart läderbälte. Jag som nästan alltid har svart på mig, behöver lite färg nu i vintermörkret!

Det sista, och mest spännande och roliga, paketet innehöll såklart min nya telefon som jag sett fram emot huuuuur länge som helst. Det kan nog Ann-Sofie intyga! ;-) Nu kommer jag väl att sitta och leka med den hela kvällen... :-D Det är en Samsung galaxy S2a!

MEN, trots dessa alla paket. Kändes nästan som julafton här, men iofs har jag ju betalat för prylarna men ändå... så var nästan det allra roligaste att jag VANN första pris hos Coquina! Jag har vunnit Mathems familjekasse! Tjjoohoo, var glad jag blev!! Åh jag slipper sitta och fundera på vad vi ska äta till middag, jag slipper att trängas med monstertrucken i den trånga affären när jag handlar!! :-) :-) :-) :-) :-)

Kidsen leker tillsammans! Utan att bråka!

4 kommentarer:

dalkullan sa...

Jag har också beställt massa julkalppar via nätet, sååå smidigt :)

Appropå att bo trångt, jag renoverar möbler varje dag och pysslar, och vi bor 5 personer i en 3:a, det du ;)

Finns det hjärte rum finns det stjärterum :D

Dalkullan

Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen] sa...

Sv Tusen tack! Nu börjar jag dock bli lite nervös haha =)

Anonym sa...

Grattis till vinsten! Och vad härligt med lite nya kläder! Är bra sugen jag också nu när jag gått ner gravidkilona... :)

♥Framtiden är vår - Ann-Sofie Sojka sa...

Grattis såg att du vunnit matkassen!! Vad roligt att det flyter på! =D

Vad kul att du äntligen fått mobilen!! =D Förstår att du är glad!

Kram!