söndag 20 november 2011

Gran ja eller nej?

Så var helgen slut...
Mina föräldrar är på väg hem till sig igen och vi ser inte dem förrän i jul. Men det är ju inte så långt dit egentligen, drygt en månad bara. Dock blir jag lite stressad av det, eftersom inga julklappar är köpta. Det är nästan rekord, jag brukar vara tidig med sånt. Nästa vecka är det första advent, har jag för mig. Hur gör ni med julgran? Det hör ju liksom till, men jag vet inte om barnen skulle vara så snälla mot den...Och allt annat pynt kan ju också bli lite svårt, de är ju hyfsat klåfingrade om man säger så. Hur länge pågår den här "klåfinger"-perioden egentligen?


Tänkte att jag skulle baka nu ikväll, har en massa rabarber i frysen så någon rabarberkaka hade suttit fint. Men jag har fått bakförbud av min sambo. Hehe. Klokt men tråkigt. Dock måste förbudet hävas ganska snart, lussekatter MÅSTE man ju faktiskt baka snart. FAKTISKT! Jultiden är inte den bästa perioden att börja tänka på sin figur precis...:-/


Mysigt att sitta i syrrans knä och titta på barnprogram

1 kommentar:

Cicci sa...

Haha, tänkt precis samma sak. Pynten åker lite högre upp och granen får pryda balkongen fram till självaste julafton. Vi firar nämligen hemma hos oss och jag MÅSTE ha en gran med julklappar under, för var lägger man annars klapparna? Bara på golvet? Nej det funkar inte.
Kram