fredag 1 juni 2012

I söndags...

...var vi på heldagsutflykt i sommarvärmen. Den är för övrigt som bortblåst idag, det ösregnar och är (skit)kallt! Så nu gottar jag mig i dessa bilder!

Varje gång jag skulle ta kort vände djuren rumpan mot kameran,
de ville väl helt enkelt inte vara med på kort! Båda barnen VÄGRADE känna på vattnet, så vi får se hur det går med badandet i Cypern. Är nu bara drygt en månad kvar tills vi åker! Wiiii :-D 
Imorgon ska vi ÄNTLIGEN träffa kusinerna! Det var väldigt länge sen. Trots att vi bor nära har det inte blivit av, vi har väl helt enkelt haft fullt upp med våra respektive familjeliv. Vi har ju dessutom haft ganska otur, barnen har blivit olägligt sjuka FLERA gånger. Så vi får hoppas att de inte vaknar med feber imorgon bitti. Peppar peppar ta i trä!

Hoppas ni har en trevlig kväll! Jag håller på att baka för fullt här... 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det var verkligen superhärligt att få en försmak av sommaren även om det blev kortvarigt... Men vi hoppas att det kommer igen snart! Om inte så får ni väl förlita er på Cypern... :)

Hanna sa...

Vad härligt det ser ut :) Det känns som att de varma dagarna aldrig har ägt rum nu när man än en gång måste klä på sig massa kläder!!

Hoppas ni får vara friska :)

johanna sa...

Sv: tack så mkt hälsar tjejerna :-) just nu har dom det väldigt jobbig men det ska allt bli bättre snart. Dom små kropparna kobbar för fullt.

Hihi mysig utflykt! Kram

AMANDA ESBERG - SÖDERMANLANDS STÖRSTA UNGDOMSBLOGG sa...

Just nu har jag två helt grymma tävlingar i bloggen, var gärna med!

http://aamandaesberg.blogg.se/2012/may/tavling.html#comment

http://aamandaesberg.blogg.se/2012/may/tavling-fiskpredikyr.html#comment

(är du med i båda tävlingarna får du du dubbla vinstchanser)