tisdag 26 juni 2012

Bloggtorka och en härlig VINST!

Ja som ni märker uppdateras det inte så speciellt flitigt här. Det beror nog både på bristande ork, motivation och tid framför allt. "Blogglivet" tar väl också lite semester antar jag... Jag jobbar bara torsdag och fredag, sen har jag SEMESTER på riktigt och sen bär det av till Cypern nästa fredag! Och igår fick jag veta att jag (lilla jag liksom) VUNNIT en Pino-goodiebag hos Fröken M, det kunde verkligen inte tajmats bättre. Vi tänkte introducera Pino på flygplanet, så kanske vår resa blir någorlunda uthärdlig. Jag fasar (och tror) dock på gallskrik...

Vår midsommar på landet blev fin, min mage blev som tur var bättre. Dock blev det ingen semester direkt, sambon jobbade ju hela helgen och barnen är ju världens gangstrar just nu. Och något jag aldrig gör om, är att gå till stranden med barnen själv utan att ha någon som uttryckligen sagt (och verlkigen gör det) att den hjälper till. Jag har ENORMT mycket respekt och är ganska rädd för vatten och det kan bli ganska jobbigt att hålla koll på barnen som allt som oftast går åt olika håll. Jag vill ju dessutom inte föra över min rädsla på barnen.

Tjing tjing

3 kommentarer:

Isacs Mamma sa...

Hej! får jag tipsa om en tävling där du kan vinna Snutte katt?

Kolla in här : http://isacsmamma.blogg.se/2012/june/tavling-i-samarbet-med-krabat-co.html

Fröken M sa...

Grattis igen !! Pino ser fram emot semester, och jag hoppas att paketet hinner komma i god tid innan ni ska åka :) Kram

Cicci sa...

Det är verkligen samma här med motivationen. Så tråkigt, för det är ju så kul att kunna gå tillbaka och läsa vad man har gjort. Plus att det blir ju tråkigt för oss som läser din blogg ;) Men jag förstår helt och hållet. Vi kanske hittar tillbaka till inspirationen efter lite semester.
Har också rädsla för vatten, så jag överlåter vattenupplevelser till karln då han är ett vattendjur. (han är även simlärare:)
Hoppas ni får en toppenresa. Hoppas på att få se lite bilder sen.
Kram