onsdag 26 oktober 2011

Uppdatering + cykelpremiär!

Ja som ni ser har jag inte bloggat så mycket nu senaste veckan. Sorry.
Jag och min sambo hade ju en hel "ledig" dag i lördags. Det var trevligt, verkligen, men man saknade ungarna. Jag tänkte hela tiden på dem, t.ex. nu ska de snart äta/sova, hur ska det gå? Men det hade gått hur bra som helst, så man får sluta med nojigheterna. Det var nyttigt för oss och även för barnen. Det borde och SKA vi göra lite oftare. Om några veckor kommer barnens farmor, och hon vill säkert vara barnvakt. Så då får vi klura ut vad vi ska hitta på!

Vi har även varit på öppna förskolan. Vi går väl ungefär dit en gång i veckan för att barnen ska träffa lite andra barn, leka med andra leksaker och även för att vara med på sångsamlingen de har där. Både Signe och Astrid brukar vara ganska stilla och sitta i knäet när det är samling. Men denna gången var de heeelt vilda bägge två. Kvinnan som ledde samlingen tog fram figurer som vi sedan skulle sjunga om, t.ex. en ekorre (Ekorrn satt i granen), en hare (Hoppe hoppe hare). Och varje gång hon tog fram något så skrek båda barnen och ville ha alla sakerna. Och fick de inte det skrek de lite mera. Jag kan ju tillägga att det fanns nog tjugo barn till som också var intresserade av sakerna (de skrek dock inte). Jag fick t.o.m. en kommentar efteråt att mina flickor har temperament... Ja lite pinsamt var det i alla fall.

Igår var jag iväg till barnmorskan för att få en spiral, det var tydligen det bästa prev.medlet för mig. Vi ska inte ha några syskon till tjejerna än på ett tag, även om jag blir sugen ganska ofta. Mitt förnuft säger NEJ, men mitt hjärta säger ja ganska ofta. Det gick ganska bra att sätta in, men jag har fortfarande ont. Det är som en kraftig mensvärk som sitter från naveln, bak i ryggen, i höfterna och ända ner till knäna. Men konstigt nog mest på högra sidan. Får hoppas det släpper snart.

Idag har vi varit i en park och lekt. Spelat lite fotboll, gungat, cyklat (!), klättrat, hoppat studsmatta med mera. Men mest cyklat, där av cykelbilderna nedan. 
En stolt Astrid, dock en något trasig cykel...
Signe ville också prova!
Astrid ger Signe fart.
Vi blir nog tvungna att köpa trehjulingar snart, de var helt klart glada i cyklarna!

Mössorna de har på sig kommer från Busmonster

2 kommentarer:

Cicci sa...

Åh, vilka underbara mössor de har. Var har du hittat dem? (Måste ha :)

Haham känner igen mig precis med barnafödandet. Förnuftet säger verkligen: Vänta ett tag. Medan livmodern och hjärtat skriker: Skaffa fler NU. Så svårt. Så svårt.

Kram

Ann-Sofie sa...

Jag kommer också sätta in spiral men det blir efter nästa barn. :) Nu kör vi på minipiller. :)

Kramis!