onsdag 12 oktober 2011

Onsdag

Angående förra inlägget så hade jag en pissdag härom dagen, och det blev inte bättre av att det sket sig med min sambos jobb. Jaja det löser sig nog. (usch vilket "kissochbajs-språk" jag har!) 


Idag har vi målat en vägg. Vi ska så småningom köpa en större lägenhet för det börjar bli extremt trångt här hemma. Vi hoppas att kunna köpa oss en fyra eller femma på minst 100 kvadrat. Just nu har vi en trea på sjuttio. Vi har saker/möbler ÖVERALLT, och mer lär det ju bli ju äldre barnen blir. Nu håller vi i alla fall på att fräscha upp vår lägenhet lite pö om pö. Vi har ju såklart inga möjligheter att köpa/sälja just nu, men man kan ju ändå vara förberedd. Men jag vill flytta NU!


När barnen vaknar tänkte vi rymma härifrån (det stinker färg) och gå och leka i en lekpark.


Monstret är övermannat!

3 kommentarer:

petra sa...

Ja det är inget kul alls.. Det är så hemskt att jag t.o.m blev "glad" när dom fick feber och I fick öroninflammation.. Så nu har vi varit hemma 2 dagar och guud vad underbart!
Vill aldrig mer lämna dom ifrån mig ju!
Men som du skrev så har dom ju det bra där, förhoppningsvis !! =)

Duktig tjejer som hjälper mamma med städning ;) hehe

Ann-Sofie sa...

Vad bra att du fått din! :) Jag är super nöjd med min. :) Har du köpt din nya mobil än?
Kram!

gellabella sa...

Trist med sambons jobb! Hoppas ni hittar nåt bra boende så småningom också! Kul ändå att fräscha upp lite. :)

Känner igen det där från andra som sagt att det kan vara bra att få tvillingarna först för att man inte vet nåt annat... Men jag håller med om att det nog finns för- och nackdelar med allt. Vi njuter i alla fall av att ha två sedan innan så de kan underhålla varandra. :)