söndag 2 oktober 2011

Mina små möss(or)

Det är en gnällig och skrikig period just nu som är ganska jobbig. Det är tänder som är på g, Signe har tre (!) stycken så det känns väl stackars unge.


Det börjar bli svårt att göra ärenden nu. Eftersom de kan gå så bra nu, så vill de såklart inte sitta i vagnen så mycket. De vill genast upp ur vagnen för att gå själva, men speciellt när man är själv med dem kan det ju vara ganska svårt att hålla koll på dem. Astrid kan man hålla i handen och hon följer oftast med, men Signe har verkligen en egen vilja. Hon går sina egna vägar, vägrar hålla i handen, vill inte bli buren och blir skitförbannad rent ut sagt om hon inte får göra som hon vill!
Just nu känns det som om detta är den "jobbigaste" perioden som varit (förutom de första månaderna), men samtidigt är det den bästa tiden eftersom det händer så mycket och de börjar kännas stora. Jag tror att det kommer att bli kanon att börja på förskola i januari (om jag överlever tills dess) ;-)!


Helgen har dock varit bra, sambon har varit ledig och vi har bl.a. träffat barnens mormor och morfar. Får se vad jag och barnen hittar på i veckan.

1 kommentar:

petra sa...

Åh ni med? Känns som att det varit konstant gnäll hur länge som helst nu!
Bägge har 6 tänder som nyss kommit igenom. Hoppas det kan lugna sig lite.. o feber+öroninflammation på det! Kan man bli mer än tokig?!

Haha, känner igen det där med vagnen och springa själva.. =)