måndag 3 oktober 2011

idioter?

Vi har för ganska länge sedan införskaffat saker att leka med i en sandlåda, såsom hinkar, spadar, kratta med mera. Eftersom vi bor i lägenhet och inte har en egen trädgård, använder vi föreningens (en stor förening) sandlåda och besöker även olika lekplatser runt omkring. Vi tänkte att vi skulle vara smarta, så beslöt oss för att skriva vårt efternamn på grejerna (eller sambons egentligen, men jag låtsas ibland att jag också heter det ;-). Kan kan tillägga att vi inte på något sätt inte delar med oss med våra grejer när vi är någonstans utan det är fritt fram att låna! Dessutom har vi inte det så fett just nu, så vi har inte råd att köpa nya grejer hela tiden.
När vi var i en lekpark härom dagen fick vi dock höra ett antal hånfulla kommentarer... Bl.a. "Är det ni som är ....." med en väldigt spydig röst, när en pojke använde våra saker påpekade hans pappa flera gånger att han var såå "tacksam", samma person såg en spade utan namn och sa "då säger vi att det här är vår, eftersom det inte står ert namn på den" och när vi senare skulle hem och var på väg att samla ihop sakerna, gick han runt (högljutt så att alla runt om skulle höra) och plockade våra grejer och sa varje gång "Den här var ER". 
Är det vi som är idioter eller? Finns det någon oskriven lag om att man inte ska skriva namn i såna grejer? 


3 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Tack! Ja tårtan var inte bara fin den var god med! :)
Kram!

Ann-Sofie sa...

Men vilken idiot!! Ha ha verkligen riktigt pinsakkam människor! Och det finns det gott om. Det kan ju vara riktigt smart eller hur? Lätt att bara plocka ihopa och man behöver inte tänka efter. Jag menar på dagis får man märka allt, annars är det så gott som förlorat! :)

Fan det är i såna lägen man vill komma med någon bra kommentar tillbaka men kommer oftast på det försent!

Kram!

Ann-Sofie sa...

Förresten vinsten skickas idag! :) Förresten skalet är super snyggt. Jag beställde ett likadant till mig! :)
Kram!