måndag 15 augusti 2011

Första stegen!

Idag, på förmiddagen, tog Astrid sina två första steg! Tyvärr missade jag just det tillfället (hon gick iofs några steg till lite senare). Signe skulle inte vara sämre hon, på eftermiddagen tog hon tre steg! Visst är det konstigt att det händer på precis samma dag! När de började krypa var det samma sak, först Astrid och några timmar senare var det Signes tur. De blir kanske triggade av varandra, men jag uppfattade inte att Signe kollade in Astrid när hon gick. Det är lite märkligt, men så är det väl med tvillingskapet... Ett stolt mamma är jag iaf!!
Signe dreglar av glädje av att hon kan GÅ!

I helgen har det sett ut så här mest hela tiden, men idag betalade sig all gåträning för Astrid!

1 kommentar:

Cicci sa...

Ja, men gör det. Beställ Linas matkasse. Vi har iaf varit riktigt nöjda med den och jag kan säga att igår när vi fick påsen (kl 20 på kvällen) så ville jag bara ställa mig och laga alla rätterna på en gång :P

Åh, va duktiga de är. Hur tog de de första stegen? Började de själva eller var det ngn av er som först höll i sedan släppte? Vi har mest bara gått omkring med dem som ni gör på sista bilden. De känns stadiga men sedan när vi vill att de försöker själva så sätter de sig ner.
Har iofs inte så bråttom med att de ska börja gå än :P
Kram