torsdag 30 augusti 2012

Förskolestart och facebookproblem


Barnen har nu börjat på sin nya förskola och inskolningen börjar gå mot sitt slut. Det har gått HUR bra som helst faktiskt! Känns skönt! Det har gått mycket bättre än inskolningen i januari, faktiskt. Visst gick det kanske bättre nu eftersom de har förskolevana och så, men jag trodde kanske att det skulle vara lite mer känsligt den här gången. Barnen är ju inne i en lite känslig period med MYCKET känslor (av alla de slag). Men som sagt det har gått bra! De har varit själva där, utan mig, i två korta dagar. Imorgon är den sista, sen blir det längre dagar för dem nästa vecka då det blir jobb igen.

Jag håller just nu på med att skapa en Facebook-sida för bloggen, men jag har inte riktigt förstått hur man gör än... Hehe. Jag stötte på problem direkt, jag kunde inte få till omslagsbilden som den skulle. Även fast jag gjorde om bilden till den storlek som krävs (jag läste någonstans att den skulle ha 851x315 pixlar) så fick ändå bara halva bilden plats. Är det någon som har några erfarenheter av det här, får GÄRNA dela med sig!

4 kommentarer:

dianasdrömmar sa...

Skönt att inskolningen har gått bra kram Diana

Pernilla sa...

Vad skönt att det går så bra med inskolningen =)

Snart är det våran tur med pojkarna!!

Maria - mamma till ps-trillingar plus två! sa...

Vad skönt att inskolningen flutit på så bra, blir så mkt enklare att gå till jobbet själv då när man vet att de har de bra!
Kul med en fb sida, är de nåt vi läsare kommer få ta del av sedan då? Har tyvärr inga tips att ge dig, är kass på sånt!

Önskar er en trevlig helg!
Kram

Anonym sa...

Vad härligt att inskolningen gått så bra! :) Spännande med facebooksidan! Hoppas det löser sig med bildformatet...