söndag 22 april 2012

Lakritsfestivalen

Jag, som älskar lakrits, passade givetvis på att gå på Lakritsfestivalen på Munchenbryggeriet i Stockholm idag. HERREgud säger jag bara. Man fick smaka på ALLT; mängder av godis, lakritspannacotta, lakritsglass osv. osv. MEN jag gjorde tyvärr en dundermiss. Jag anade inte hur stort det skulle vara. Så jag smakade en massa (och köpte en del) i första, lilla, rummet och sedan visade det sig att det fanns SÅ mycket mer och jag hade, ärligt talat, nästan redan hunnit bli lite lätt illamående... ;-)
Det fanns t.o.m. smycken tillverkade av lakrits!
Hade jag haft det lite bättre ekonomiskt, skulle jag antagligen köpt ALLT. Lakritsteet från Tehuset JAVA har jag redan hunnit dricka, var riktigt gott faktiskt! Längst ner i högra hörnet ser ni lakritsörhängena som jag inte kunde motstå, tyvärr upptäckte jag när jag kom hem att de inte går att använda...

7 kommentarer:

Pernilla sa...

Åhh där skulle jag ju ha varit, älskar ju lakrits =)

dianasdrommar sa...

Lakritsthet har jag inte provat måste jag göra :) Jag hade också ont i magen...kram Diana

Fröken M sa...

Åhh... där hade jag verkligen velat vara !! Varje godis råttas dröm !! :)

Här var vattenkopporna faktiskt rätt välkomna, för nu slipper vi oroa oss för det längre fram och viggo verkar än så länge inte lida av dem så vi har det rätt bra trots allt ;) !!!

♥Sojkas framtid - Ann-Sofie Sojka sa...

Tack! :) Gud så söt du är! :)

Ja fy för att tiden går så fort, men sen är det ju också skoj att se deras utveckling. :) Så det har ju positiva sidor. :)
Kram!

Fnulan sa...

Men MUMS!!! Vad häftigt det verkar varit! Massa avundsjuk!
KRAM

johanna sa...

nam nam nam mums!
helt galen i lakrits, ska övertala sambon att köpa med en påse när han slutar jobbet. En av fördelarna med att vara gravid är att han gör det utan att ifrågasätta ;-)

Helen.HUSnrNIO sa...

Det där låter som himmelriket för mig!
Mums=)