lördag 14 april 2012

En lite lätt sjuk "handellista"

Är ni såna som skriver listor på saker och ting? Det är jag! Men jag tror i alla fall att det är ganska vanligt att man skriver lista på vad man ska handla innan man går till affären. 
Idag var tanken att vi hela familjen skulle åka till Citygross för att storhandla, men som ni förstår är jag hemma med barnen eftersom Astrid nu kräks (ganska ordentligt). Jag tycker det är ganska roligt att handla, men har ju tyvärr inget körkort så det blev sambon som fick åka. Däremot fick han med sig en utförlig lista på vad som ska införskaffas! Igår satt vi nämligen och bestämde de 7 kommande middagarna. Det som är speciellt med min lista är att jag har skrivit allt i den ordning saker och ting ligger i affären... Sjukt? Ja lite kanske.


4 kommentarer:

Pernilla sa...

Jaa det där när man går till tandläkare första gången är nog olika.

Hehe, här är en till som skriver listor. Allt som ska göras så skrivs listor...hehe =)

Ha en fortsatt bra helg.

johanna sa...

haha! vad skulle man göra utan listor :-)
har alltid en todo lista på kylskåpet på saker som måste göras och vi har nästan alltid inköpslista med till affären. Bästa med listor är att man får stryka det som är avklarat, som ett litet bevis på att man har varit duktig!

sv:nej 10kg är verkligen ingenting. Trodde att vikten skulle dra iväg rejält speciellt med två små men så verkar det inte bli. Har börjat samla på mig lite vätska upptäckte jag idag när strumporna åkte av :-)
kram

Lotta, klädtokig småbarnsmamma. sa...

Jag gör det sällan, men sambon gör det med ALLT! =)

Däremot är jag beroende av både filofax och väggalmanacka!!! Blir jättestressad om jag skulle glömma den!

Hanna sa...

Jag ÄLSKAR listor. Det är nästan roligare att skriva listor än att sen följa den ;)

Vad kul, då blir det ett besök på skansen i sommar!