söndag 26 februari 2012

Söndag (varför heter det inte Soldag istället, det heter ju Sunday på engelska)

Så vad har då hänt sedan sist? Barnen är ju som sagt mest sjuka hela tiden och deras ögon verkar ju vägra att bli kletfria. Vi droppar ögonen varje morgon och kväll, det hade blivit bättre men i morse vaknade Astrid med klet igen. Blir väl att vi får besöka doktorn för tredje (eller är det kanske fjärde) gången.
Fiasko? (Just här var som tur var isfritt)
Igår, när barnen var feberfria, gav vi oss ut i naturen. Vi tänkte, eftersom vi suttit mest inomhus den senaste tiden, att vi skulle ut i skog och mark. Åh vad mysigt vi skulle ha det! Vi tog med trangiakök, korv med bröd, te och kaffe med mera. Vår tanke var att vi skulle sitta mitt i skogen, ha picknick och utforska naturen ordentligt. Ha allmänt myyyysigt familjeliv. Tji fick vi säger jag bara. Det var is överallt, barnen blev griniga för att de inte kunde gå utan att trilla, det var kallt eller framför allt blåsigt så vi frös fast vi var varmt klädda, det började regna, barnen grät, jag tjurade och barnen vägrade att äta korven osv osv. Det slutade med att vi åkte hem snabbt igen och satte oss i soffan för att titta på Pippi Långstrump. DET var mysigt!


Idag är vi bara hemma, planerna är att städa och fixa. Kanske hinner jag med ett bak också. "Cupcakesen" som jag bakade förra helgen blev helt sjukt goda. (Kokoscupcake med apelsinfrosting). Idag blir det troligtvis en nötkolapaj. :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Alltså vad har din text med din rubrik att göra egentligen? Pfff