måndag 20 februari 2012

Pansarvagnens nackdel och en åsna

Precis som Cicci har kommenterat finns en ganska STOR nackdel med denna vagn (Teutonia Team Cosmo 2010). Jag kan tillägga att vi har varit väldigt nöjda med den här vagnen annars. Vi hade ju planerat att vi kunde ha denna vagnen till de inte behöver åka vagn längre (på vintern iallafall, vi har ju även en Babyjogger City Mini Double). MEN suffletten på Teutonian är för låg. Barnen får knappt plats sittandes om suffletten är uppe och de är ju bara 1½år! Detta har gjort att jag börjat snegla mer och mer på en annan vagn (som inte fanns då när vi köpte vagnen). Ni fattar säkert vilken jag tänker på. Åsnan såklart. Men det kostar en halv förmögenhet och jag vet inte om suffletten på den är bättre. Det som är bra med den är ju dock att vi kan använda den som en singelvagn sen om det kommer syskon. 

4 kommentarer:

♥Sojkas framtid - Ann-Sofie Sojka sa...

Visst gör han det! =D
Kram!

Tävling på Babydjungeln - Jeanette sa...

Där är så mycket man ska tänka på när man väljer vagn... det är en djungel!

Fnulan sa...

Jag vet när vi skulle handla till EN,... måste va jobbigare till två ;)

Cicci sa...

Ja usch alltså. Och för de pengarna man pröjsar :/ Minns du vad ni betalade för er? Liggdelar och allt? Köpte ni er ny eller begagnad?
Jag börjar mer och mer tröttna på vår vagn och känner att innan sommarn så har vi införskaffat en ny. Detta funkar inte. Och känner nu när ungarna blir tyngre att det blir riktigt jobbigt att dra. Hmm, undrar om det finns ngn lätt vagn med större hjul?
Kram