fredag 27 januari 2012

TGIF!

Äntligen helg!! Nu ska jag ÄNTLIGEN umgås med alla mina (tre) älsklingar! Som ni märker har det inte blivit mycket uppdaterat här. Veckan har varit ganska tung med bland annat ett riktigt ordentligt migränanfall. Men nu är jag pigg och glad och ser fram emot helgen!


Barnen anses nog nu som inskolade och "färdiga" på förskolan och det går helt otroligt bra. De verkar trivas som fiskar i vattnet, och de VÄGRAR gå hem varje dag. Stora protester när det är dags att klä på sig och gå hem. Jag var med och hämtade härom dagen (har ju inte varit delaktig alls i inskolningen) och då tittade de knappt åt oss när vi kom. Det är ju jättebra! Nu har mamman fått STOR konkurrens om populariteten. Det gör inte alls ont i mammahjärtat, hm bara lite... ;-) Det ska iaf bli helt UNDERBART att ha helg nu!

Imorgon ska vi ha vänner på besök. Ska bli supertrevligt. Dock är en av dem vegetarian och då får man tänka till lite vad det gäller mat. Men nu har vi bestämt att vi kör på indiskt! Till huvudrätt blir det saffransris, en god daal (linsgryta), raita (yoghurtsås med mynta) och marinerad (kall) fläskfilé till "köttätarna". Till efterrätt gör vi en indisk yoghurtdessert med bland annat saffran och pistagenötter. Kan berätta mer och länka imorgon!

2 kommentarer:

Fiffi sa...

Stackars dig med migrän och allt men vad skönt att du mår bättre nu!
Och vad underbart skönt med inskolningen och att de tycker om dagis så mycket! Oliver älskar sitt dagis.
Hoppas ni får en fin helg nu.
Kram!

Fröken M sa...

Visst är det skönt när barnen trivs på förskolan :)

Indiskt lät spännande och gott !
För vår del blir det kalas idag - pappa fyllde 50 förra veckan, så idag ska hela tjocka släkten dit och jag hoppas på en del glada skratt och godsaker :)
Ha en skön lördag ! Kram