fredag 6 januari 2012

Kläder och SNÖ!

Vi fram till nu blandat ganska friskt med barnens kläder. Dvs har Signe kunnat ha en tröja ena dagen, och Astrid ha samma tröja nästa dag. Men nu när de ska börja förskolan om drygt en vecka har vi börjat dela upp kläderna. Det är framför allt att personalen inte ska bli allt förvirrade om vem som är vem. Vi kommer INTE ha någon färgkodning eller liknande (som är ganska vanligt bland tvillingar), men det ska få ha sina egna kläder. Det kommer kanske finnas några undantag, t.ex. strumpor och liknande. Hur gör ni andra med tvillingar??


I alla fall så har vi börjat märka upp kläderna(vi har dock määängder kvar). Vi har använt oss av namnlappar från Glada grodan, som barnen fick i julklapp. Ni hittar dem här! Det ser ut som de fungerar bra, de smälter bra in i plagget liksom. Dock vet man ju inte hur de ser ut efter tvätt...den som lever får se. :-D


Nu på förmiddagen har vi varit ute i snön, som ÄNTLIGEN kom igår!!

3 kommentarer:

Fiffi sa...

Äntligen snö????? Är du knäpp hehe.. ;O)
Nej, snön skulle ha kommit till lucia men skulle ha varit borta nu. Vår typ nu! ;O)

Petra sa...

Vore konstigt väl om livet var helt perfekt? Men ibland kan man tro att vissa lever värsta perfekta!

På tal om dagis, jag klär ju mina likadant, mer eller mindre alltid. Även på dagis. Dom har helt enkelt fått lära känna mina barn och utifrån det lära sig om vem som är vem.
Oavsett kläder.
Hoppas att dom ska trivas, men dom har ju varandra :) Det är skönt tycker jag :)

Kram!

Cicci sa...

Trots att våra är sinnessjukt olika så klär vi dem aldrig i likadana. Bortsett från ytterkläder där utbudet inte är lika stort. Vi har märkt de större kläderna i Leons namn och de minsta i Julians för just nu skiljer det ju lite i storlek, men det betyder inte att Julian inte kan ha Leons och tvärtom. Vi blandar hej vilt. Och fröknarna med. Tror det blir svårt för dem att hålla i sär när det ändå är samma size (ungefär).
Kram